Move2Improve

Wilt u meer weten over het platform Move2Improve of het onderzoek? Neemt u dan contact op met de voorzitter Prof. P.N.R. Dekhuijzen via het contactformulier.

Move2Improve wordt ondersteund door AstraZeneca.

Nationale COPD Challenge

Voor meer informatie of deelname kunt u contact opnemen met de Bas van de Goor Foundation:

Website: www.nationaleCOPDchallenge.nl
Email: COPD@bvdgf.org
Telefoon: 06-51343264

De Nationale COPD Challenge wordt georganiseerd door de Bas van de Goor Foundation, in samenwerking met Move2Improve, het Longfonds (www.longfonds.nl) en AstraZeneca.

AstraZeneca

Missie AstraZeneca

Mensen met astma en COPD hebben doorlopend goede zorg nodig om longaanvallen, ziekenhuisopnamen en vroegtijdig overlijden te voorkomen. Ons doel is de best mogelijke kwaliteit van leven, ondanks een ernstige chronische ziekte.

Wij ontwikkelen geneesmiddelen voor alle patiënten met ademhalingsziekten, ongeacht of die een milde of juist een zeer zware ziektelast geven. Zo zorgen betere medicijnen ervoor dat de ziekte stabieler blijft, zodat zwaardere medicatie, met vaak ernstige bijwerkingen, zo lang mogelijk achterwege blijft. Daarnaast werken we aan nieuwe mogelijkheden voor inhalatietherapie en aan nieuwe vormen van medicatie, zoals biologicals.

Naast het ontwikkelen van geneesmiddelen spelen we een actieve rol in innovatie in de zorg, en werken we aan betere diagnostiek en toegang tot de juiste zorg en zorgverleners. Zo werken we samen met het Longfonds aan meer eigen regie voor patiënten. En werken we met de Long Alliantie aan implementatie van astma- en COPD-zorg volgens de laatste zorgstandaarden.

Voor optimale preventie van longaanvallen bij COPD is een combinatie van interventies nodig. Daarom ontwikkelden wij, onder andere met ons wetenschappelijke platform Move2Improve, sinds 2018 de Nationale COPD Challenge.

Website: www.AstraZeneca.nl

Postadres:
Postbus 599
2700 AN Zoetermeer

Bezoekadres:
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag
Tel. 079-363 22 22

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.